Deceuninck Nemčija

Deceunincku

Deceuninck Nemčija

Deceuninck Nemčija

Naša lokacija v Bogenu se ponaša s 60-letnimi izkušnjami v PVC industriji in zajema celotno dobavno verigo, od dizajna in razvoja do ekstrudiranja in končne obdelave.

Našim kupcem pomagamo graditi trajnostne in izredno energetsko učinkovite domove. Naši gradbeni izdelki so izjemno trpežni, enostavni za vzdrževanje in dosegajo izjemne vrednosti toplotne izolacije. Vsi izdelki imajo izredno ekološko ravnovesje in jih je mogoče popolnoma reciklirati ob koncu njihove življenjske dobe.

Deceuninck Hrvaška in Slovenija

Hčerinska družba podjetja Deceuninck na Hrvaškem je bila ustanovljena leta 2004. Evropska kakovost in zvest pristop k delu sta dobro prepoznana v celi regiji, zato Deceuninck na Hrvaškem aktivno sodeluje z več kot 150 podjetji, specializiranimi za proizvodnjo oken in vrat.

Slovenska veja podjetja Deceuninck je kot del hrvaške podružnice in danes pa uspešno zaposluje delavce, ki imajo priložnost, da svoje znanje izpopolnijo v skladu z mednarodnimi standardi kakovosti in poslovne odličnosti.

Položaj podjetja Deceuninck se je doslej uveljavil s številnimi objekti, pri katerih so kupci prepoznali vrhunsko kakovost, dizajn in trajnost izdelka.

Zahtevajte ponudbo brez obveznosti