LED RAZSVETLJAVA IN VENTILACIJSKI PROFILI

DODATKI ZA TERASE

LED RAZSVETLJAVA IN VENTILACIJSKI PROFILI

Razsvetljava ustvarja topel in prijeten občutek na vrtu ali na prostem, medtem ko prezračevalni profili zagotavljajo potreben pretok svežega zraka.

Vgrajena LED razsvetljava

DODATKI ZA VAŠE TERASE / Vgradna LED razsvetljava in prezračevalni profili

Inoutic ponuja vrsto uporabnih dodatkov za terase. Luči postavljajo topel, udoben svetlobni naglas na vrtovih in na prostem ter ustvarjajo prijetno vzdušje, prezračevalni profili pa zagotavljajo potreben pretok zraka skozi teraso.

Vgrajena LED razsvetljava za bolj prijeten zunanji prostor

LED razsvetljava se lahko uporablja na terasah, vrtnih poteh in stopniščih. Z globino le 1 cm in vodoodpornostjo do globine 2 m je uporaba sistema vsestranska. Zaradi vodoodpornega transformatorja lahko LED razsvetljavo brezhibno uporabljamo v vrtnem ribniku ali podobnem vlažnem okolju. Poleg sistemov teras Inoutic se lahko na tradicionalnih lesenih terasah tudi uporablja LED osvetlitev.

LED diode so premera 47 mm in so iz nerjavečega jekla, ki preprečuje, da bi se umazanija usedla v svetlobno jedro. Vrednost porabe energije znaša le 0,25 wat na diodo.

Komplet sistema za razsvetljavo je sestavljen iz šestih LED diod, enega transformatorja, 10 metrov glavnega kabla in šestih končnih pokrovčkov. Glavni kabel v kombinaciji s šestimi končnimi kapicami, podaljševalnim kablom in LED diode lahko kupite tudi posebej. Na voljo je tudi ločen priključek za švicarski trg.

Prezračevalni profil

Prezračevalni profil prezračuje vašo teraso

Za zelo nizko gradnjo ali popolnoma ograjeno teraso, na primer s kamnitim robom, priporočamo uporabo prezračevalnih profilov. Prezračevalni profili izboljšajo pretok zraka in se uporabljajo za odtok vode s terase.

Prezračevalni profili so na voljo v srebrni, črni in rjavi barvi in ​​jih je mogoče kombinirati z vsemi sistemi teras Twinson.

Montaža je zelo preprosta in uporablja isto spojnico kot ostali profili.

Izračunajte, koliko lahko prihranite s spreminjanjem oken.