NAŠA MISIJA – GRADNJA TRAJNOSTNEGA DOMA

Deceunincku

NAŠA MISIJA – GRADNJA TRAJNOSTNEGA DOMA

Naša misija je izdelati brezčasno lepe izdelke, ki že danes ustrezajo prihodnjim zahtevam po estetiki, zmogljivosti in ekološki trajnosti. Zato se v svojem razvojnem procesu osredotočamo na inovacije, ekologijo in dizajn.

Deceuninck

Inovacija

Podjetje Deceuninck velja za glavnega tržnega inovatorja, zato bi radi še naprej izpolnjevali svojo zavezo za inovacije tako v letošnjem kot v prihodnjih letih. Prva globalno predstavljena inovacija pod eno svetovno blagovno znamko Deceuninck je linija Elegant - sistem oken z okvirjem in krilom v isti ravnini, v zelo modernem dizajnu, ter linija Protex 2.0, ki s patentiranim sistemom montiranja s sponkami prihrani veliko časa v primerjavi s tradicionalnimi škatlami za rolete.

V prihodnosti bodo vsem našim kupcem na voljo inovacije, kot je tehnologija Linktrusion, ki uporablja steklena vlakna za doseganje lastnosti najboljše kakovosti, ali poseben postopek končne obdelave Decoroc, ki bo razširil našo ponudbo barv in dekorjev. Poleg tega bomo na sejmu Fensterbau Frontale v letu 2020 pripravljeni predstaviti nov sistem profilov.

Ekologija

Naša zavezanost ekologiji je trdno utemeljena; to niso samo prazne besede. V podjetju Deceuninck svoje izdelke dizajniramo tako, da zahtevajo čim manjšo uporabo materiala, hkrati pa ohranjamo vrhunsko kakovost. Pazimo tudi na izvor materialov, ki jih uporabljamo.

Sistemi okenskih profilov so narejeni s tehnologijo EcoPowerCore iz recikliranega PVC materiala. PVC je mogoče reciklirati do osemkrat, ne da bi pri tem izgubil kakovost, zato lahko vse naše dotrajane izdelke recikliramo. V ta namen smo leta 2012 v mestu Diksmuide odprli obrat za recikliranje. Deceuninck 100 % recikliranega materiala pretvori v nove okenske sisteme in gradbene izdelke. Deceuninck je začel oblikovati popolnoma reciklirane izdelke pred 50 leti, današnji rezultat pa je znatno zmanjšanje odpadkov.

Naslednji korak v zmanjšanju ogljičnega odtisa naše proizvodnje temelji na naši zavezanosti, da bomo vse naše obrate, vsaj deloma, poganjali z obnovljivimi viri energije. Odlične izolacijske vrednosti Deceuninck PVC okenskih profilov prav tako prispevajo k manjši porabi energije za naše kupce.

Dizajn

Dizajn je bil vedno ena izmed naših konkurenčnih prednosti. V podjetju Deceuninck pri razvoju naših izdelkov ne sodelujemo samo z našimi strokovnjaki iz oddelka za raziskavo in razvoj, temveč tudi z našimi kupci in arhitekti, zato poznamo trende in jih celo vzpostavljamo. Rezultat so nagrajeni izdelki, kot je novi profilni sistem Elegant, ki je nedavno prejel vodilno nagrado German Design Award 2019 v kategoriji „Special Mention“.

Svojim kupcem ponujamo celotno paleto izdelkov v elegantnem dizajnu, ki ustreza vsem stilskim in gradbenim zahtevam.

Dizajn, trajnost in stabilnost so glavne prednosti izdelkov podjetja Deceuninck.

Zahtevajte ponudbo brez obveznosti