O podjetju Deceuninck

O Deceunincku

O podjetju Deceuninck

DECEUNINCK V SLOVENIJI

O podjetju Deceuninck

Družba Deceuninck je eden izmed dveh vodilnih svetovnih proizvajalcev PVC okenskih sistemov in gradbenih izdelkov ter posluje v 91 državah. Podjetje ima 3700 redno zaposlenih. Deceuninck trguje na borzi Euronext in leta 2017 je po vsem svetu ustvaril 687,2 milijona EUR prodaje.

Družba Deceuninck je osredotočena na trajnostno gradnjo. Na osnovi tehnologij ekstrudiranja PVC in patentiranega materiala Twinson razvijamo inovativne izdelke za okna in vrata, bivanje na prostem, fasadne in strešne obloge ter dizajn notranjosti. Naše rešitve so  brezčasne, imajo eleganten dizajn ter izjemno ekološko ravnovesje.

Naši izdelki niso namenjeni samo za gradnjo trajnostnega doma. V skladu z našo filozofijo so bili razviti in izdelani tako, da bi imeli življensko dobo več kot 50 let, nato pa jih je mogoče v celoti reciklirati in ponovno uporabiti. Da bi povečali zmogljivost recikliranja PVC, smo investirali v visokotehnološko linijo za recikliranje na naši lokaciji v Diksmuideu v Belgiji, ki lahko obdeluje do 45 000 ton PVC na leto. PVC granulat, pridobljen iz tega objekta, se uporablja kot surovina za naše sisteme okenskih profilov.

Izračunajte, koliko lahko prihranite s spreminjanjem oken.