OBLOGE ZA TERASE IN ZAŠČITA ZASEBNOSTI

OBLOGE ZA TERASE

OBLOGE ZA TERASE IN ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Z našimi inovativnimi in individualnimi rešitvami izpolnjujemo sanjske želje o vrtu in vam zagotavljamo dolgoročno kakovost in čisto poletno uživanje. Naša preprosta in trpežna tla za terase, izdelana iz patentiranega leseno-plastičnega kompozitnega materiala Twinson, so idealna tudi za verande, bazene, balkone, strešne terase in vrtne poti. Ta primeren sistem dopolnjuje našo ponudbo izdelkov.

OBLOGE NA TERASI

KATERE TALNE OBLOGE NA TERASI VAM NAJBOLJ USTREZAJO?

Enostavna nega, dolgotrajnost in privlačen videz; ti argumenti navdušujejo lastnike vrtov in načrtovalce objektov pri izbiri svojih talnih oblog za terase, zato so sodobne in trpežne lesena talne obloge teras trenutno prva izbira za dom na soncu.

Lesene in plastične talne obloge za terase Twinson izgledajo naravno in ustvarijo topel občutek na vaši terasi. Glede na zahteve in uporabo terase obstajajo različne vrste talnih oblog za terase z različnimi površinami in v različnih barvah.

Če želite poudariti odpornost in robustnost terase, potem raje izberite talne obloge s plastičnim plaščem. Ta zaščitna plast preprečuje, da bi madež prodrl na površino, tako da ga je mogoče zelo enostavno očistiti.

Deceuninckov enostavno vzdrževani podi za terase

Tako kot Twinson terase, tudi plastične talne obloge, obložene s plastiko, zagotavljajo prednosti lesenim terasam: so zelo trpežne, odporne na vremenske vplive in jih je enostavno očistiti. Nenehno ščetkanje je odveč, barva pa traja več let. Ker so talne obloge na terasi sijajne in brez lukenj, lahko na svoji terasi uživate tudi bosi.

Terasne talne obloge lahko enostavno očistite z nežno mešanico vode in čistilnega sredstva ali s Twinsonovim posebnim čistilom za teraso "Terrace cleaner" in mehko krtačo. Po potrebi se lahko za čiščenje uporablja tudi visokotlačno čistilo. Upoštevajte posebna navodila za nego terase, ki jih je ustvaril Twinson.

TWINSON TERASE

TWINSON (WPC) TERASE

Trije terasni sistemi z različnimi variantami talnih oblog v razkošnem dizajnu odpirajo možnosti za prefinjeno zasnovo vašega zunanjega prostora.

WPC TALNE OBLOGE ZA TERASE TWINSON

Patentiran leseni in plastični kompozitni material Twinson vam zagotavlja dolgoročno uživanje v vrtu, bazenu ali vrtni poti. Zahteva minimalno vzdrževanje in dodatno barvanje ali prevleka je odveč. Barve Twinson terase so obstojne več let.

TALNE OBLOGE ZA TERASE OD PATENTIRANEGA WPC MATERIALA - TWINSONLEN

Pri načrtovanju izgleda terase bi moral biti glavni poudarek na izbiri talnih oblog. Izbira terasnih talnih oblog ne vpliva samo na zunanji videz. Pravo vzdušje za uživanje na vrtu in prosti čas se uresničuje predvsem zaradi izbire materialov okoliških površin. Seveda je treba vedno paziti, da sta izbrana barva in površinska struktura skladna z arhitekturo in pokrajino. Pomembno pa je tudi, kakšen je občutek, ko se dotaknete materiala z golimi rokami ali nogami. V idealnem primeru mora biti površina tako topla in naravna kot les, a hkrati brez koščkov in razpok. Le tako lahko vi in vaši ljubljeni brezskrbno uživate na terasi bosi. WPC tla za terase od patentiranega materiala navdušujejo prav s temi lastnostmi. Te talne obloge so tople in prijetne kot les, hkrati pa nimajo razpok, so trpežne in enostavne za vzdrževanje.

Izračunajte, koliko lahko prihranite s spreminjanjem oken.

Obloge za terase

WPC talne obloge za terase - inovativna, trajnostna, enostavna za vzdrževanje

Twinson je visokokakovosten, patentiran WPC material (kompozit iz lesa iz plastike). Tla za terase iz inovativnega WPC materiala Twinson so še posebej impresivna zaradi visokega standarda kakovosti. Njihova prednost je površina podobna lesu, obenem so pa WPC plošče izjemno odporne na vremenske vplive in so zelo enostavne za vzdrževanje - njihov naravni videz traja več let, premaz in barvanje je nepotrebno, material pa je izjemno okolju prijazen in se lahko 100-odstotno reciklira.

Z vlaganjem v teraso WPC pod Twinsonom vlagate v material, ki vas bo še dolgo razveseljeval. Terase Massive Pro, Massive in Terrace ter sistem zaščite pogleda nudijo dolgoročno in kakovostno rešitev za vse urejanje krajine in vrta.