Pravilnik o piškotkih

1. Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku, ko obiščete spletno stran.
Piškotki se uporabljajo v namen pravilnega funkcioniranja spletne strani, spremljanja dejavnosti obiskovalcev na spletni strani, shranjevanja informacij o dostopu in še veliko drugega.
Obstajajo različne vrste piškotkov, ki se razlikujejo po izvoru, funkciji in trajanju.
Za več informacij o različnih vrstah piškotkov poiščite na spletni strani www.allaboutcookies.

2. Katere vrste piškotkov uporablja Deceuninck?

2.1. Nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so nujni za funkcioniranje naše spletne strani.

2.2. Funkcionalni piškotki

To so piškotki, ki si lahko zapomnijo vaše najljubše dejavnosti na spletni strani. Z njimi naša spletna stran funkcionira bolje in omogoča bolj prijetno uporabniško izkušnjo.
Ta spletna stran uporablja tudi piškotke, ki na podlagi strani, ki ste jih obiskali vedo, kateri izdelki bi vas lahko zanimali. Z uporabo teh piškotkov in Googlovega oglaševalskega omrežja (Google AdWords, Google Analytics) vam lahko prikazujemo oglase za storitve in izdelke, ki bi vas lahko zanimali. To se imenuje „remarketing“. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Če ne želite prejemati piškotkov za oglaševanje in remarketing, ustvarjenih na podlagi vaših navad brskanja po spletu, kot so Googlovi piškotki, lahko spremenite svoje nastavitve prek možnosti „Google Ads Preferences Manager” (kjer so shranjene vaše nastavitve v zvezi z oglaševanjem). Google priporoča tudi namestitev Google Analytics Opt-out (dodatka za izklop storitve Google Analytics).

3. Kako upravljamo z vašimi piškotki?

Večina spletnih brskalnikov piškotke samodejno sprejme. Če tega ne želite, lahko zavrnete namestitev piškotkov prek nastavitev vašega brskalnika. Piškotke, ki so že nameščeni v vaših napravah, lahko kadar koli izbrišete.
Na spletni strani www.allaboutcookies.org boste našli načine za upravljanje, zavrnitev in brisanje piškotkov za najpogosteje uporabljene brskalnike.

4. Kaj se zgodi z vašimi osebnimi podatki?

Osebni podatki, ki jih pustite na naši spletni strani, bodo obdelani v skladu z našo izjavo o zasebnosti, ki jo najdete na:
[deceuninck.si/izjava-o-zasebnosti-deceuninck-inoutic]. Upoštevajte, da lahko vaš brskalnik shrani tudi vaše osebne podatke, če ste to dovolili.

5. Želite več informacij?

Če želite več informacij o naši politiki piškotkov, nas lahko kadar koli kontaktirate na naslednji način:
• Po pošti: DECEUNINCK NV, Bruggesteenweg 360, 8830 Hooglede-Gits, Belgija
• Po E-pošti: belux@deceuninck.be