BALKONSKA VRATA IN VRATA ZA TERASE

VRATA

BALKONSKA VRATA IN VRATA ZA TERASE

Balkonska in terasna vrata dopolnjujejo vaš življenjski prostor v skladu z vašim najljubšim prostorom za sprostitev, kot so vrt, balkon ali terasa. Izdelani so na enak način in iz istih profilnih sistemov kot okna. Vrata za balkone in terase so na voljo v različnih izvedbah: klasična, dvokrilna, harmonika ali dvižno-drsna.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

- 5-komorni sistem (Arcade) in 6-komorni sistem (Prestige in Eforte)
- Globina profila: 71 mm, 76 mm, 84 mm
- Možnost zasteklitve od 6 do 56 mm
- Maksimalna velikost krila 2,50 m z lepljenjem
- Na voljo so pragovi brez ovir
- 40 različnih barv in z aluminijastimi oblogami (Prestige in Eforte)

EASYSTEP - PRAG ZA ŽIVLJENJE BREZ OVIR

Tudi vratni pragovi z višino le enega ali dveh centimetrov so majhna grožnja otrokom ali starejšim osebam. Prag Easystep za terasna vrata sistema Eforte ni več ovira za otroške sprehajalce, hojice in drugo. Toplotno ločen prag optimizira stik s tlemi in tako prepreči izgubo toplote.
Dodatno zaklepanje na pragu poveča protivlomno zaščito, snemljiv ščitnik pa olajša čiščenje.

ENERGETSKO UČINKOVITO

ENERGETSKO UČINKOVITA BALKONSKA VRATA ZA VSE ZAHTEVE GRADNJE

Paleta izdelkov Deceuninck z različnimi dimenzijami izdelkov je popolnoma prilagojena posameznim zahtevam, kar olajša postavitev in posodobitev v starejših domovih. Več komorni profili in opcijski toplotno ločeni prag zagotavljajo optimalno toplotno izolacijo. Jeklene ojačitve zagotavljajo maksimalno stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Posamezne zahteve za projektiranje je mogoče realizirati z impresivno široko paleto barv in aluminijastimi oblogami.

ODKLOPNO-DRSNA VRATA

Odklopno-drsna vrata so na voljo v več različicah: dvodelni, tridelni in štiridelni elementi, pri katerih je tudi drsno krilo možno odpreti na kip za prezračevanje.

BALKONSKA HARMONIKA VRATA

Pri harmonika vratih zložljivi mehanizem omogoča odpiranje skoraj celotne površine. Glede na varianto obstajajo različne možnosti za odpiranje elementov, hkrati pa prehoda na balkon ali teraso ne ovirajo fiksna stekla, stranski deli ali vratnice.

Zahtevajte ponudbo brez obveznosti