PROFILI ZA PVC OKNA

PVC OKNA

PROFILI ZA PVC OKNA

Naši profili za okna in balkonska vrata so optimalna rešitev za vse zahteve pri novogradnji, stari gradnji ali posodobitvi. Deceuninck ponuja veliko različnih sistemov in dizajnov za vse vrste PVC oken. Deceuninck PVC okna so natančno izdelana in energijsko izjemno učinkovita. PVC okna in okenske police navdušujejo s svojo vzdržljivostjo, inovativnostjo in trajnostjo.

INVESTICIJA ZA PRIHODNOST

PVC OKNA SO INVESTICIJA ZA PRIHODNOST

Skoraj 60 % vseh oken v Nemčiji so PVC okna. Razlog za njihovo priljubljenost je predvsem njihova odlična energetska učinkovitost, visoka kakovost, številne barvne možnosti, enostavnost vzdrževanja in trajnost. Zaradi sodobnih proizvodnih procesov in standardov recikliranja, PVC okna, vhodna in balkonska vrata v celoti ustrezajo načelom okoljske trajnosti.

PVC okna - energetsko učinkovita in v skladu z ekološko trajnostnim pristopom

PVC okna presegajo vse ostale materiale oken v smislu prihranka energije in ekološke učinkovitosti. Material okvirja je mogoče reciklirati do 100 %. PVC okna zaradi svoje trajnosti in varčnosti danes predstavljajo najbolj trpežno rešitev za okna. Deceuninckova PVC okna so dober primer, kako se tehnologija visoke vrednosti povezuje s praktično uporabo in ustreznim dizajnom. Ker sodobna okna morajo ne samo prihraniti energijo in izgledati dobro, ampak tudi učinkovito ščititi pred mrazom, vremenskimi vplivi, hrupom in vlomi. Zagotoviti morajo tudi dobro vrednost za denar z nizkimi stroški vzdrževanja. Deceuninck okna izpolnjujejo vse te zahteve.

PVC OKNA

PVC okna - za novogradnjo in posodobitev stavb

Okna imajo največji potencial za varčevanje z energijo na stavbah. Stare zgradbe porabijo zelo veliko energije, medtem ko postopki sanacije in modernizacije močno prihranijo energijo in nepremičnine dobijo dodatno vrednost. Deceuninck PVC okna ponujajo ne samo idealno razmerje med ceno in kakovostjo, ampak tudi predstavljajo izdelke, ki zaradi svoje tehnične natančnosti izdelave znatno zmanjšajo porabo energije in prihranijo denar. Izpolnjujejo vse zahteve sodobne gradnje.

PVC okna v številnih izvedbah

Za svoj sanjski dom lahko izberete PVC okna iz različnih profilnih sistemov in z veliko izbiro barv in folij: od navadne bele, številnih odtenkov sive, do videza aluminija in lesa. Naša PVC okna so na voljo v najrazličnejših dekorjih, ki ustrezajo skoraj vsakemu slogu arhitekture.

Deceuninck je eden vodilnih proizvajalcev PVC profilov. Naša tovarna v Bogenu že 60 let proizvaja visoko kakovostne PVC izdelke. Skupaj z našim mednarodnim matičnim podjetjem Deceuninck imamo podružnice v več kot 90 državah po vsem svetu in globalno mrežo za predelavo PVC. Zato smo med največjimi proizvajalci PVC okenskih profilov.

Zahtevajte ponudbo brez obveznosti